Konu: önemli duyurular Cuma Mart 23, 2007 10:37 am
önemli buldugunuz herhangı bir konu hakkındakı yazıları buraya ekleyebilirsiniz,,bilgilenebiliriz...
god is love SÜPER MOD
Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 32 Localisation : ♥Canselchin-berensaat.editboard♥ Kayıt tarihi : 22/03/07
Konu: Geri: önemli duyurular Cuma Mart 23, 2007 1:02 pm
tuğçem bu duyuru sayılır mı bilmem ama ... arkadaşlar lütfen ilk okullarımıza yardım edelim... gerçi siz benim bulunduğum yere uzaksınız ama bizim arkadaşlar okulda bir kampanya başlattı ...ilkokuldaki küçük kardeşlerimize yardımm etme kampanyası lütfen daha fazla duyarlı olalım!!!!
god is love SÜPER MOD
Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 32 Localisation : ♥Canselchin-berensaat.editboard♥ Kayıt tarihi : 22/03/07
Konu: Geri: önemli duyurular C.tesi Mart 24, 2007 11:14 am
YASEMİN DEN SİZE Bİ DUYURU yarın star da 13.50 de galiba bir program varmış ve bu programda hatırla sevgilinin setine gidilmiş.... -----------------------------------------------------bilgilerinize-------------
çaklıt cansel elçin delisi
Konu: Geri: önemli duyurular Paz Mart 25, 2007 7:52 am
[b] arkadaşlar 8 nisan pazar günü gencer abimiz fatoş ablamızın hitabıyla PRENSİMİZ İZMİR'e gelecek ve bizde bir buluşma düzenlicez izmirdeki arkadaşlarımızıda aramızda görmek isteriz.hepinizi bekliyoruz.
çaklıt cansel elçin delisi
Konu: Geri: önemli duyurular Paz Mart 25, 2007 2:13 pm
arkadaşlar burası resmi site değil bu yüzden cansel gelecekmiş vs. gibi şeyler söylemeyin yanlış. ayrıca resmi siteden alıntılarıda koymayın bizde böyle bir hak yok.
BURASI RESMİ DEĞİL.lütfen uyarıyı dikkate alınız
god is love SÜPER MOD
Konu: Geri: önemli duyurular Cuma Nis. 06, 2007 12:20 pm
arkadaşlar unutmayın..... takvim gazetesinde.... hatırla sevgilinin fotoromanı var şu anda 90 civarına geldiler... ama tekrar verebilirler o yüzden yazim dedim....