| hatırla sevgili yorumları =) | |
|
+13akın canselaskım fatoş busraerdem filmkolik.cansel melekb turunç §ibelo nedense denizzz *zeynep* god is love muj 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
muj SÜPER MOD
| Konu: hatırla sevgili yorumları =) Cuma Mart 23, 2007 9:32 am | |
| hatırla sevgili bölümleri ile ilgili yorumları burada yapabilirsinz | |
|
| |
god is love SÜPER MOD
Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 32 Localisation : ♥Canselchin-berensaat.editboard♥ Kayıt tarihi : 22/03/07
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) Cuma Mart 23, 2007 10:09 am | |
| | |
|
| |
*zeynep* cansel elçin delisi
Mesaj Sayısı : 176 Yaş : 33 Localisation : ♥CNSL-ZYNP♥ Kayıt tarihi : 23/03/07
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) Cuma Mart 23, 2007 10:14 am | |
| illa her bölümda alamamız mı gerekio ya valla göslerim gene şişcek bu akşam herhalde ayrıca annlerinin nelet yaptıkları ortaya çıkcak | |
|
| |
denizzz cansel için öldüm
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) C.tesi Mart 24, 2007 3:42 am | |
| öncelikler hepinize merhabalar arkadaşlardün akşamki bölüm neydi öyle yaa fena dağıttı beni Rıza Bey'e çok üzüldüm ... Rüya her zamanki gibi çitlembik çok güzeldi o konuşması bitiriyor beni yaa... Necdet; nasıl takip etti geldi ya süperdi o tren garındaki yüz ifadesi Yasemin; sanki Necdet'e hesap sorması gerekiyordu,ama açıklama yaptı Necdet ... bişey diyemedi hm nerden bilcekti Ahmet'inde trende olduğunu ve ve ve Ahmet ; akşam yakıp kavurdu gene ortalığı o nasıl anne diye bağırmaktı öyle yahu evde olsa annesi bilmiyorum neler olur ,trende de çok tatlılardı bakışmalar falan... sonu güzel bitti Beren Saat'in ileri de iyi bir oyuncu olacağının temelleri atıldı bence dün akşam ki bölüm özellikle final o odayı dağıtmalar ,mektubu okuyuşu ve annesine bakışı ... çok başaılıydı... tabi haylazları da unutmamak lazım gene dayak yediler yazık ya hep dayak yiyorlar... galiba bu kadar yazacaklarım haftaya eminim yasemin karakteri tavan yapacak annesi ile olan sahnede... bakalım haftaya bizi neler bekleyecek | |
|
| |
nedense yeni geldim
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) C.tesi Mart 24, 2007 4:28 am | |
| Her yeni bölüm bitiminde haftaya cuma nasıl gelecek diye düşünüyorum ama bu haftaki final çok bambaşkaydı, şuan gerçekten bir sonraki bölüm içim acayip sabırsızlanıyorum. Yeni görünüşlerini geçen hafta garipsesemde bu hafta alıştığımı farkettim, gözüme farklı görünmediler yani.
Ve nihayet bu mektup ve hastane olayı açığa kavuşturuldu ama asıl bundan sonrası ne olacak.O banktaki konuşmalar,Yasemin'in kaçışı,sonra ortaya çıkan gerçekler...
Yani yine herzaman ki gibi çok güzel bir bölümdü ama bu defa çok can alıcı bir yerde bitti... | |
|
| |
god is love SÜPER MOD
Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 32 Localisation : ♥Canselchin-berensaat.editboard♥ Kayıt tarihi : 22/03/07
| |
| |
§ibelo cansel kanseri
Mesaj Sayısı : 440 Yaş : 39 Localisation : C.E.F. Kayıt tarihi : 15/03/07
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) C.tesi Mart 24, 2007 8:12 am | |
| dünkü bölüme bayildim yine en cok begendigim sahneler Teo'nun yeni pastaci alinmasi gerek dendigindeki tavirdi... Rüya'nin trendeki tüm seyahati cok güzeldi... sorulari v.s. bu bölüm Yasemin'i en cok parkta Ahmetle bulustugunda ve evde mektup ararken cok begendim bence cok iyi oynadi o kisimlari... hatta bi ara babasina ilaclarini vermeye girdiginde dolaptan birsey lazim olcak ve yasemin öyle bulcak sandim ama tutmadi hersey yine cok güzeldi... ve Ahmet'in en cok begendigim sahnesi trende ve trenden indikten sonra kucaginda Rüya ... sonra Rüya babacigim dedikten sonra ki yüz ifadesi | |
|
| |
turunç süper cansel
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) C.tesi Mart 24, 2007 8:37 am | |
| bu bölümde ahmet ve yasemin konuşabildiler konuşmak için epey geç kalmış olsalarda yine de konuşabildiler ve her ikiside eteğindeki taşları tek tek döktü..necdetin yasemin ve rüyayı kaybetme korkusu başladı ve uzunca bir süre böyle yaşayacak.yaseminin ahmete dönmesi olanaksız gibi görünmekte şimdilik.necdetin hayatına pastaneye gelecek yeni kişi pastalar üzerine işe alacakları kişi hanım gibi necdetle o hanım arasında yakınlaşma olacak ve yaseminle bu sebepten ayrılacaklar gibi.deniz,defne ve harun siyasi olayların fazlasıyle içine girmeye başladılar deniz gezmiş olma yolunda devam etmekte.. | |
|
| |
melekb cansel kanseri
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) C.tesi Mart 24, 2007 12:19 pm | |
| arkadaşlar ben rıza beyin hastalığını oldukça üzüldüm... gerçekten aile için çok kötü oldu.daha yeni kavuşmuşlardı zaten... ahmet ve yaseminin konuşması çok iyi oldu,herşey açıklığa kavuştu... ama geç oldu ve herhangi birşey düzelebilir mi bilemiyorum... umarım herşeyi eski haline çevirebilirler.. ailelerin yapmış olduğu şey çok yanlıştı ve bunu öğrendiler... defne ve deniz arasında kesin br aşk var bence... necdet gerçekten çok aşık ve çok iyi bir baba..... ama ne yazıkki ahmet daha çok hakediyor bu mutluluğu... | |
|
| |
god is love SÜPER MOD
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) C.tesi Mart 24, 2007 12:25 pm | |
| hani ahmetle yasemin parktayken.... işte orda koptum ben... hani ahmet bişey söyledi de yasemin kalktı gitti ya.. dedim ne duygusuz ilk önce... ama sonra ahmet peşinden gitti... yasemin ağlıyordu.... herşey ortaya çıktı 2 şey hariç 1-rüyanın ahmetin kızı olduğu 2- ahmetin yaseminin necdetle düğününe geldiği.. inşallah onlarda ortaya çıkar en kısa zamanda zaten duyumlarıma göre diziye şarkıcı meyra varya o katılıyormuşş.. ve NECDET ona aşık olacakmış... ayla da başka birine aşık oldu mu tamamdır bu iş.... | |
|
| |
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) C.tesi Mart 24, 2007 12:43 pm | |
| hülyacığım bende duydum onu desene kadro genişliyor ama onun yerine başkası girebilidr daha gzl biri mesela | |
|
| |
denizzz cansel için öldüm
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) C.tesi Mart 31, 2007 1:14 am | |
| | |
|
| |
melekb cansel kanseri
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) C.tesi Mart 31, 2007 1:47 am | |
| süperdi dün akşam... yasemin umarım vicdanına yenik düşüp necdetle kalmaz.... ahmeti ikici defa ortada bırakmaya hakkı yok bence... ayrıca ahmet de üzülmeyi ve yalnız kalmayı en son hakeden kişi... yasemin rüya ve necdetin yakın ilişkisi yüzünden ikilemde ama unutmamak lazım rüya hayatı boyunca sahte bir babayla yaşamamalı o baba her ne kadar iyi olsa da... çünkü ahmet de en az necdet kadar iyi bir baba olur ki rüyanın kızı olduğnu bilmeden çok sevmeye başladı... ahmet de rüyaya ve yasemine kavuşmayı hakediyor.. | |
|
| |
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) C.tesi Mart 31, 2007 3:01 am | |
| ayy ayy ayy ayy dün yine bitirdiler bizi allahım o ne sarılıştı öyle yasemin ehmetlerin adadaki avlerine gittiğinde o nasıl bi özlemdi öyle benim göslerim şuanda bile şiş yani o buluşmlalar ama bence ahmetimiz gene hüsrana uğricak zavallım ayrıca necdete fazla acımıyorum yasemini kullandı yasemin onu kullandı denmez böyle bir şeyde ztn yasemini seviyordu ama ona söylemeyerek asıl necdet yasemini kullanmış oldu yani heleki o bitiş yüreğim cız etti dün izlerken | |
|
| |
filmkolik.cansel ACEMİ ÜYE
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) C.tesi Mart 31, 2007 4:09 am | |
| arkadaşlar çok üzülüyorum yaseminle ahmete.. yasemin necdetle rüyayı öle gördükten sonra ahmetle hayatta gitmez ofoff off lütfen artık kavuşsunlarr.. | |
|
| |
filmkolik.cansel ACEMİ ÜYE
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) C.tesi Mart 31, 2007 4:11 am | |
| bnde necdete hiç acımıorum yaa kendini çok alıştırdıı rüyaya biliodu bigün ayrılcaklarını ..rüyaya nedemeli necdete beni bırakma dedi öffff..... | |
|
| |
busraerdem yeni geldim
| |
| |
fatoş cansel elçin fanı
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) C.tesi Mart 31, 2007 4:14 pm | |
| evet sana katılıyorum bencede gitmicek ama nejdetin bi gün bunun olucanı bilmesi gerekir sonuçta sahte bi evlilik elbette bi gün bitecek rüyaya bukadar bağlanması ve rüyayıda kendine bukadar bağlaması çok yanlış off artık alamıyalım yaa | |
|
| |
turunç süper cansel
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) Paz Nis. 01, 2007 3:37 pm | |
| fatoş ablanın verdiği ip uçlarından aklımda kalan aylayadan çok yasemine kızacaksınız demişti ki dediği gibi de oldu.açıkçası bu bölümde kah nejdet oldum kah ahmet oldum.ama yasemine çok kızdım nejdet bu kadar iyiyken ve aşkını söylememişken ve ahmetin vesilesi ile kendine olan duyguları öğrenmesiyle yine konuşamadı nejdetle ve yasemin ne ahmeti ne de nejdeti hakediyor.her ikisi de böylesi muameleyi hiç hak etmiyorlar ve yasemin çok bencilce davranmakta ne yazık.yine ahmet yüreğimizde ki acıyı daha çok acı katacak.bu arada ışığın gazetecilik bölümünde okuyupta siyasi olarak sağ ve sol kavramlarını bilmemesi kadar bir yanlışlık olamaz.gazetecilerin her türlü kavram ve olgudan haberi vardır ışığı bu kadar pasif bir karekter olarak göstermeleri çok anlamsız geldi bana bu hafta ki bölümü sabırsızca beklemekteyim. | |
|
| |
busraerdem yeni geldim
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) Ptsi Nis. 02, 2007 3:48 am | |
| fatıoş abla sana kesinlikle katılıyorum bide zaten başında ayrılıcaz die sözleşmişlerdi demişlerdiki bi kaç ay sonrada anlaşamadık ayrılıcaz derdik(ailelerimize )ama aradan 4 yıl geçti ne bçim iş.......... | |
|
| |
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) C.tesi Nis. 07, 2007 3:04 am | |
| | |
|
| |
canselaskım yeni geldim
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) C.tesi Nis. 07, 2007 3:48 am | |
| ya dün akşamkib ölüm çok güzeldi ama ahmet çok hastaydı. iyiki yasemin geldi. rüya dün çok tatlıydı bayıldım. o pastahanedeki müşteriye sinir oldum çok gıcık bişey. birde farkettiyseniz çıkarken necdete bi baktı. bence ilerde bu kadın necdete aşık olcak sanırım necdet te ona. inşallah öyle olur o zaman yaseminde boşanıp ahmete gider. umarım bu ayla ile ahmet evlenmeden önce olur. umarım ışık yaşara aşık olmaz o da harun u sever. deniz ile defne nin aşkı yavaş yavaş başladı. deniz çok tatlı ve komikti. rüyanın babasına yumurtayı yaptığını sölediği sahne çok güzeldi. ama yasemine çok kızdım ahmet çok bekledi gelcekler diye bileti attı sonra onlar gelmeyince yazık ahmete yaa. ahmet hastalarla çok iyi ilgilendi. ama sonra o da oldu şimdi ayla onu iyileştircek öyle evlencekler sanırım. offf evlenmesinler yaa. bence hiç yakışmıyorlar. aylayı hiç sevmiyorum zaten. teo sana da aferin yani necdete ankaraya git dedi şimdi o da gidince yasemini göremiycek herşey karışcak. neyse ben çok uzun yazdım yeter artık.. | |
|
| |
god is love SÜPER MOD
| |
| |
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) C.tesi Nis. 07, 2007 4:06 am | |
| evet ya hülyacım bende ondan korkuyorum ztn | |
|
| |
akın yeni geldim
| Konu: Geri: hatırla sevgili yorumları =) C.tesi Nis. 07, 2007 6:00 am | |
| harika ötesi bir bölüm daha izledik dün akşam müthişti senaristler ayla ile ahmeti birleştirmek için gerçekten çok çaba harcamışlar ve karşılığınıda alacaz gibime geliyor ahmet-ayla evliliği yakın gibi gözüküyor ahmet yaseminin rüya olduğunu düşünecek çünkü bilinci kapalı gibiydi | |
|
| |
| hatırla sevgili yorumları =) | |
|