| kendi biyografiniz | |
|
+16cansel_forbidden gokcenelcinn akın handiş nedense esra086 denizzz yaprak-cansel patoş god is love burcu_cnsl_ §ibelo melekb nayla muj BU-CA 20 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
BU-CA Admin
| Konu: kendi biyografiniz Salı Mart 20, 2007 8:57 am | |
| 6 temmuz 1993 te izmir/gültepede doğdum...7 yıl boyunca doğduğum evde yaşadım...evimiz okula uzak olduğu için okula daha yakın olan bir eve taşındık..taşındığımız ev çamdibindeydi...3.sınıfı kadar orada yaşadık..sonra tekrar gültepeye döndük ama bu sefer okula daha yakın bi yerdeydik...4. sınıfa kadarda ordaydık..sonra çiğli/evka-5'e geldik..gülen kora i.ö.o uda okumaya başladım.5.sınıfın sonuna kadar ordaydım.şimdiki evimize daha yakın olması için yeni açılan bir okula kayıt oldum...orta sona(yani bugüne)kadar hala orada okuyorum... ya siz? | |
|
| |
muj SÜPER MOD
| Konu: Geri: kendi biyografiniz Salı Mart 20, 2007 9:03 am | |
| 1989 12 ocak doğumluyum ankarada doğdum .. ankarada şuan konutkentte oturuyorum ve lise sondayım öss ye hazırlanıyor gibiyim teknik lisede okuduğum için direkt geiş hakkım var ordan şanslıyı ve ybancı dilim japonca..eğer japonca yardım almak isteyen varsa elimden geldiğince yardm ederimm ha bu ifadeyi görünce aklıma geldide mısır'ılara bayılıyordum..3-4 yıl öncesine kadar anne tarafından mısır göçmeni olduğumuzu öğrendim | |
|
| |
nayla cansel elçin fanı
| Konu: Geri: kendi biyografiniz Salı Mart 20, 2007 9:16 am | |
| 26 kasım 1992 ankara doğumluyum.ankarada yıldızda oturuyorum.ayrancı lisesi lise 1. sınıftayım.kimya,fizik ve matematik gibi derslerden nefret ediyorum kitap okumayı ve müzik dinlemeyi çok severim. | |
|
| |
melekb cansel kanseri
| Konu: Geri: kendi biyografiniz Salı Mart 20, 2007 1:57 pm | |
| 04.04.1991 de istanbul da doğdum...balıkesirliyim ama yunan kanı taşıyorum...şu anda sakıp sabancı anadolu lisesi 4 yıllık bölümde lise 2. sınıftayım... fm alanını seçtim. ok çeşitli sporlar yaptım ve müzik aletleri çaldım.hayatta kötü olmayan herşeyin denenmesi gerektiğini düşünüyorum.. aşırı milliyetçiyim ve romantik bir yapım var... biyografiden tanıtıma dönüştü ama neyse... | |
|
| |
§ibelo cansel kanseri
Mesaj Sayısı : 440 Yaş : 39 Localisation : C.E.F. Kayıt tarihi : 15/03/07
| Konu: Geri: kendi biyografiniz Çarş. Mart 21, 2007 6:02 am | |
| ben Sibel, 16.09.1985 Almanya dogumluyum. Hic basimdan tasinmak gecmedi insallah ilerde Istanbula tasinma mevzusu olur 10. sinif dan sonra meslek lisesini okudum 2 sene sonra üniversiteye degilde yüksek okula gidebilcegim icin 3 sene daha okudum düz lisede... vee bu sene insallah son olacak ve üniversiteye baslayacagim yazdan sonra... en cok ana okulu zamananimi özlüyorum ve en cok sevdigim yer di... bu kadar okuduguma bakmayin... okulu hic sevmem hele ders calismaktan nefret ederim... bir gün tüm dünyayi gezmek isterim helede avrupa disinda tüm ülkeleri... Afrika, Cin, Arap Ülkeleri, Japonya (Müjde ile tercümanim olcak ) v.s.... | |
|
| |
burcu_cnsl_ cansel elçin fanı
| |
| |
god is love SÜPER MOD
Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 32 Localisation : ♥Canselchin-berensaat.editboard♥ Kayıt tarihi : 22/03/07
| Konu: Geri: kendi biyografiniz Perş. Mart 22, 2007 11:50 am | |
| burcum ablam nerede..oturuyonn... bende avrupa yakası... cansel hayranı... gerisi bende kalsınnn.... | |
|
| |
burcu_cnsl_ cansel elçin fanı
| Konu: Geri: kendi biyografiniz Cuma Mart 23, 2007 1:57 pm | |
| - god is love demiş ki:
- burcum ablam nerede..oturuyonn...
bende avrupa yakası... cansel hayranı... gerisi bende kalsınnn.... avrupa yakasında beyoğlu semtinde oturuyorum canımm... | |
|
| |
patoş cansel elçin fan club hastası
| Konu: Geri: kendi biyografiniz Cuma Mart 23, 2007 3:03 pm | |
| doğdum 18 oldum yıllar geçiyo yazılcak pek bişey yaşamadan önemli biri olduğumu hissettiğimde bişeyler yazarım herhalde | |
|
| |
yaprak-cansel cansel kanseri
Mesaj Sayısı : 404 Yaş : 36 Localisation : karın toprağa hükmettiği şehir Kayıt tarihi : 24/03/07
| Konu: Geri: kendi biyografiniz C.tesi Mart 24, 2007 2:58 am | |
| 1 ağustos 1988 doğumluyum
En son tarafından Paz Mart 25, 2007 1:41 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
denizzz cansel için öldüm
| Konu: Geri: kendi biyografiniz C.tesi Mart 24, 2007 4:26 am | |
| | |
|
| |
esra086 en iyi üye
| Konu: Geri: kendi biyografiniz C.tesi Mart 24, 2007 4:41 am | |
| Merhaba arkadaşlar adım esra 01.01.1986 Adana doğumluyum ve Adana'da yaşıyorum | |
|
| |
nedense yeni geldim
| Konu: Geri: kendi biyografiniz C.tesi Mart 24, 2007 4:58 am | |
| 12 Şubat 1983 Bursa doğumluyum,ismim Zübeyde, sanıyorum ki sitenin en büyüğü benim Güzel bir çocukluk döneminden sonra başarılı bir öğrencilik hayatı yaşadım. Şu an hem çalışıyor hemde AÖF de okuyorum (hala). Sinema ve rap müzik vazgeçilmezlerimdendir. Fırsat buldukça film izler uyumadığım heran da müzik dinlerim (özellikle de Sagopa Kajmer)
En son tarafından C.tesi Mart 24, 2007 5:19 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
handiş yeni geldim
| |
| |
akın yeni geldim
| Konu: Geri: kendi biyografiniz C.tesi Mart 24, 2007 9:37 am | |
| 01 şubat 1990 mersin doğumluyum halen mersinde yaşamaktayım huzurlu ve mutlu bir ailem var ismim akın şu anda lise son okumaktayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim iyi günler | |
|
| |
gokcenelcinn cansel elçin fanatiği
| Konu: Geri: kendi biyografiniz C.tesi Mart 24, 2007 3:25 pm | |
| bende gökçen 1993 doğumluyum ve şuan yozgattayım burdan önce tunceli burdur ve erzincandada yaşadım ama aslında babam hataylı annem erzurumlu ama ben kendimi hataylı hissediyorum fen lisesini kazanmaya uğraşıyorum metalciyim korn evanescence ve slipknot türk olarakta zakkum duman çilekeş ve şebnem ferah dinliyorum müzik ve cansel vazgeçilmezlerimden | |
|
| |
melekb cansel kanseri
| Konu: Geri: kendi biyografiniz Çarş. Mart 28, 2007 12:47 pm | |
| ben melek nisan 4 istanbul doğumluyum 17 yaşındayım... genelde slow müzikler yada hafif batı müziği dinlerim... ama rock da vazgeçilmezim... aşırı milliyetçiyim romantik bir mizacım var... moleküler biyoloji ve genetik okumak istiyorum... müzikle ve sanatın her dalıyla çok yakından ilgileniyorum.. üni. ile birlikte sanat merkezine de gideceğim | |
|
| |
cansel_forbidden cansel elçin fan club hastası
| Konu: Geri: kendi biyografiniz Çarş. Mart 28, 2007 2:00 pm | |
| | |
|
| |
flower ACEMİ ÜYE
| Konu: Geri: kendi biyografiniz Cuma Mart 30, 2007 5:41 am | |
| Merhaba ben Zeynep lise mezunuyum 1985 dogumluyum a.ö.f de okumaya çakışıyorum nakış, dikiş ,mefruşat kurslarına gidiyorum...İstanbulda yaşıyorum ... Haziranda hepinizi FESHANE sergisine bekliyorum...Sevgiler... | |
|
| |
aeysae cansel elçin fanı
| Konu: Geri: kendi biyografiniz Cuma Mart 30, 2007 8:33 am | |
| bende ayse 18 yasındayım.istanbul sarıyer de oturuyorum. şimdilik d&r da çalışıyorum.ve leventte çalışıyorum yani canselin oturdugu yere çok yakınım ama tabi onun leventin neresinde oturdugunu bilmiyorum.canselin takılmayı sevdigi yerlere bende çok takılıyorum mesela levennte köfteci ramiz ve taksim de ki zencefil cafe.kanyon da sinema.bir sürü arkadasım onu kanyonda görmüş hatta abim konusmuş bile ama ben cok sanssızım hiç sansa karşılasmadım fatoş abla saolsun onun sayesine gittim ve adada gördüm onu.hıım bide galada saatlerce beklemiştim de...lise den gecen sene mezun oldum şimdilik çalışıyorum ama yakında cıkcam çünkü üniversite okuycam.insallah kazanırsam sinema tv.en çok istedigim sey bir film yönetmek ve sokak çocukları için birşeyler yapabilmek.. | |
|
| |
turunç süper cansel
| Konu: Geri: kendi biyografiniz Ptsi Nis. 02, 2007 7:24 am | |
| merhaba ben esma 19.04.1983 de istanbulun bana kollarını açıp beni de bağrına basmış.küçükçekmece de oturmaktayım.efenim kendi meziyetlerim herkez gibi kitap okurum müzik dinlerim şebnem ferahı beğeniyle dinlemekteyim.cansel beyi beğeniyle takip etmekte ve izlemekteyim. | |
|
| |
Pınar ACEMİ ÜYE
| Konu: Geri: kendi biyografiniz Perş. Mayıs 10, 2007 9:52 am | |
| [b] seLam ben pınar! 6 Nisan 1991 ALmanya doğumLuyumm...! 7 yaşındaa Türkiyeye döndüm... şu an da Yalovada yaşıooruum! Hayatımın büük 1 böLümünü basketrboLLa ilgiLenerek geçiriorumm... | |
|
| |
| kendi biyografiniz | |
|