| sitemizi beğendiniz mi? | |
|
+15slyn patoş yaprak-cansel nedense esra086 denizzz pertevniyal sez god is love cansel_forbidden melekb muj §ibelo şimal57 BU-CA 19 posters |
siteyi beğendiniz mi? | 1)evet beğendim.. | | 80% | [ 36 ] | 2)beğendim diyelim | | 18% | [ 8 ] | 3)yok ya iğrenç | | 2% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 45 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
BU-CA Admin
| Konu: sitemizi beğendiniz mi? Cuma Mart 16, 2007 9:29 am | |
| sitemizi beğendiniz mi? bir isteğiniz varsa buraya yazın daima saygı duyulup gereği yapılacaktır...
En son tarafından C.tesi Mart 17, 2007 8:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
şimal57 yeni geldim
| Konu: Geri: sitemizi beğendiniz mi? Cuma Mart 16, 2007 9:40 am | |
| gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık. | |
|
| |
§ibelo cansel kanseri
Mesaj Sayısı : 440 Yaş : 39 Localisation : C.E.F. Kayıt tarihi : 15/03/07
| |
| |
muj SÜPER MOD
| Konu: Geri: sitemizi beğendiniz mi? Salı Mart 20, 2007 8:26 am | |
| çok şeker bir site olmuş...elinize sağlıkk | |
|
| |
melekb cansel kanseri
| Konu: Geri: sitemizi beğendiniz mi? Salı Mart 20, 2007 1:32 pm | |
| beğenmezmiyim çok şirin bir site olmuş... ellerinize sağlık | |
|
| |
cansel_forbidden cansel elçin fan club hastası
| |
| |
god is love SÜPER MOD
Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 32 Localisation : ♥Canselchin-berensaat.editboard♥ Kayıt tarihi : 22/03/07
| Konu: Geri: sitemizi beğendiniz mi? Perş. Mart 22, 2007 12:44 pm | |
| çoooookkk beğendimmm cnm benm harika..... | |
|
| |
sez ACEMİ ÜYE
| Konu: Geri: sitemizi beğendiniz mi? Cuma Mart 23, 2007 12:57 am | |
| arkadaslar elinize saglik aslina bakarsaniz sitenizden haberim yoktu zira yatak dosek hastalanmistim tam da Cansel Elçin Resmi Fan Club'ın kapanmasından sonraya denk geldi demek ki son direncim de kaybolmuş onun kapanmasıyla belkide sadece tesadüf asla bilemeyeceğim sanırım. Ama bildiğim bişey varsa sizi googleda Cansel Elçinle ilgili araştırma yaparken buldum canım Fatoş Ablamın El-çinlilerini ilk sayfadaki gerçek Cansel Elçin Fan clubı geri istiyoruz yazısını görünce içim bir fena oldu dedim bizim kızların kesin parmağı var bu işte ve üye oldum ancak üye olduktan sonra o mesajı göremedim yazık ki keşke bannera iliştirseydiniz. Gerçi banner arıyormuşunuz yollarım size bir tane yapıp artık yinede çok üzgünüm ama Eski sitemde eski sitem Fatoş ablamdfa Fatoş ablam diyorum Sevgili El-çinliler sizi selamlıyorum başarılarınızın devamını dilerim. sevgiler... kalbinin bir yarısnın kepengleri inmiş Seza Ablanız | |
|
| |
pertevniyal ACEMİ ÜYE
| Konu: Geri: sitemizi beğendiniz mi? C.tesi Mart 24, 2007 3:56 am | |
| herkesin emeğine sağlık, içimden geçenleri paylaşmazsam rahat edemeyeceğim ,sezuşumun yazısını gördüm ve benimde sizlere söylemek istediğim şeyler olduğunu hissettim...
ooooooooooy oy nasıl anlatsam ne yapsam bilemiyorum öyle üzgünüm ki biz yine burada olacağız birşeyler paylaşacağız ama inanın ilk gözağrımız hep özel ve güzel şeylerle hafızamızda kalacak.Belkide internette kaydolup sıcak dostlukları paylaşmaya başladığım ilk yerdi Cansel Elçin Fan Club...Fatoş ablamızın sitesi öyle bir yerdi.O öncüsüydü her şeyin ,rehberimizdi Cansel Elçin sevgisini perçinlememize katkıda bulunan .Şimdi buradayız ve devam ediyoruz ,ellerinize sağlık arkadaşlar,izinden gittiğiniz için rehberin, hala saygıyla anıp geri istediğiniz için sitemizi...unutamayız değil mi ilkleri o hep gönlümüzün başköşesinde kalacak ,yüreğimiz hep burkulacak sitemizi andıkça ...ama hep en mükemmel olarak kalacak hafızalarda...neyse çok doluyum ...sıkmayayayım sizi ...sevgiler ....ve sımsıkı yine ellerinizi kenetlediğiniz için bu sitede teşekkürler ...sanırım Cansel Elçin fanı olmak böyle birşey kopulmuyor sahip olunan şeylerden... | |
|
| |
denizzz cansel için öldüm
| Konu: Geri: sitemizi beğendiniz mi? C.tesi Mart 24, 2007 4:14 am | |
| emeği geçen herkese çok ama çok teşeküürler Cansel hayranı olan bir sürü insan yeniden bir arada olabilmek için burada buluştu ...Çok sevindim öğrenince zaten yabancı yok galiba herkescikler aynı hepinizi çok seviyorum hayırlı olsun sitemiz bol bol neşeli sohbetler hepimize | |
|
| |
esra086 en iyi üye
| Konu: Geri: sitemizi beğendiniz mi? C.tesi Mart 24, 2007 4:32 am | |
| site çok güzel olmuş emeği geçen arkadaşlarımıza çok teşekkürler | |
|
| |
nedense yeni geldim
| Konu: Geri: sitemizi beğendiniz mi? C.tesi Mart 24, 2007 7:57 am | |
| Bazı mesajları okudumda duygulanmamak işten değil.İlk sitemiz hepimizin kalbinde bir yerleri acıttı kapanırken,keşke böyle olmasaydı,keşke hepimiz orada olsaydık yine,keşke sohbetlerimize birden Cansel Elçin katılsaydı...
El-çinliler olarak şimdi burada birleştik,ilk gözağrımız kapansada bizim kardeşliğimiz burada da devam ediyor.Emeği olan herkesin yüreğine sağlık...
Hepimizin kalbi biraz buruk ama en azından bu site iyi gelicek bize...
Zübeyde | |
|
| |
yaprak-cansel cansel kanseri
Mesaj Sayısı : 404 Yaş : 36 Localisation : karın toprağa hükmettiği şehir Kayıt tarihi : 24/03/07
| Konu: Geri: sitemizi beğendiniz mi? Paz Mart 25, 2007 7:59 am | |
| çok güzel olmuş ellerinize sğlık | |
|
| |
patoş cansel elçin fan club hastası
| Konu: Geri: sitemizi beğendiniz mi? Paz Mart 25, 2007 12:26 pm | |
| ee tabi güzel kötü olsa bu kadar değerli dakikalarımızı burda harcamazdık değil mi | |
|
| |
slyn yeni geldim
Mesaj Sayısı : 21 Localisation : UZAYLIYIM! :)) Kayıt tarihi : 18/03/07
| Konu: Geri: sitemizi beğendiniz mi? Ptsi Mart 26, 2007 7:01 am | |
| bende begendim... | |
|
| |
ilkAngel yeni geldim
| Konu: Geri: sitemizi beğendiniz mi? Salı Mart 27, 2007 7:13 am | |
| bende çok beğendimmmm çokkkk güsel olmuş yaşasın cansel eheeauaeee emeği geçenlerin eline sağlık | |
|
| |
Selvi ACEMİ ÜYE
| Konu: Geri: sitemizi beğendiniz mi? C.tesi Mart 31, 2007 7:39 am | |
| çok beğendim daha yeni olduğum halde bu siteye hemen alıştım. zaten cansel hayranı olduğum oyunculardan biri olduğundan kötü bile olsa siteye girerdim ama gerçekten çok güzel | |
|
| |
canselaskım yeni geldim
| Konu: Geri: sitemizi beğendiniz mi? Salı Nis. 17, 2007 12:16 am | |
| çoook beğendim çok güzel | |
|
| |
Pınar ACEMİ ÜYE
| Konu: Geri: sitemizi beğendiniz mi? Paz Nis. 22, 2007 3:51 pm | |
| siteyii beğenmek mi bencee harikaa..! eee ne de oLsa söz konusu olan canseeLL! | |
|
| |
| sitemizi beğendiniz mi? | |
|