| istek yorum ve önerileriniz | |
|
+6god is love çaklıt §ibelo melekb turunç sailorGENCER 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
sailorGENCER Admin
| Konu: istek yorum ve önerileriniz Perş. Mart 29, 2007 1:05 am | |
| arkadaşlar sitemizle ilgili tüm istek ve görüşlerinizi bu başlıkta veya biz adminleri ö.m atarak sorabilirsiniz | |
|
| |
turunç süper cansel
| Konu: Geri: istek yorum ve önerileriniz Perş. Mart 29, 2007 7:49 am | |
| merhabalar sevgili admin arkadaşlarım sizden bir isteğim olacak oyun bölümüne türkçe bilmediğimiz kelimelerin anlamını öğrenmemiz için bir başlık açabilirmisiniz?muazzam hodkam gibi... | |
|
| |
sailorGENCER Admin
| Konu: Geri: istek yorum ve önerileriniz Cuma Mart 30, 2007 12:44 pm | |
| - turunç demiş ki:
- merhabalar sevgili admin arkadaşlarım sizden bir isteğim olacak oyun bölümüne türkçe bilmediğimiz kelimelerin anlamını öğrenmemiz için bir başlık açabilirmisiniz?muazzam hodkam gibi...
yorumun için teşekkürler isteğin adminlerimiz tarafından ilgileneceklerdir teşekkürler gencer | |
|
| |
melekb cansel kanseri
| Konu: Geri: istek yorum ve önerileriniz Cuma Mart 30, 2007 1:00 pm | |
| yanlışlıkla açtığım başlığı silin lütfennn özür dilerim | |
|
| |
§ibelo cansel kanseri
Mesaj Sayısı : 440 Yaş : 39 Localisation : C.E.F. Kayıt tarihi : 15/03/07
| Konu: Geri: istek yorum ve önerileriniz Paz Nis. 01, 2007 8:48 am | |
| 18.bölümün 6.kismindaki Ahmet ve Yaseminin adadaki telefon görüsmelerindeki müzik varmi acaba ... ya bulan olursa eklerse cok sevinirim umarim yanlis bir yere yazmamisimdir ... | |
|
| |
çaklıt cansel elçin delisi
| Konu: Geri: istek yorum ve önerileriniz Cuma Nis. 06, 2007 6:49 am | |
| | |
|
| |
sailorGENCER Admin
| Konu: Geri: istek yorum ve önerileriniz Cuma Nis. 06, 2007 10:00 am | |
| - çaklıt demiş ki:
- site adminlerine bir önerim var bence sitenin rengini bordo veya mavi yapın yani tasarımcı ablamız seza öyle olursa daha iyi olacağını düşünüyor bende katılıyorum.seza ablamın deyimiyle abinin karizma çizilmiş bu pembe olmamış ya siz halledersizin adminlerim.hade bakalım kolay gelsin size
sevgili pınar isteğiniz dikkate alın mış en kısa zamanda adminlerimiz bu konuda ilgilenicekler yorumun için sağol site yönetimi gencer | |
|
| |
god is love SÜPER MOD
Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 32 Localisation : ♥Canselchin-berensaat.editboard♥ Kayıt tarihi : 22/03/07
| Konu: Geri: istek yorum ve önerileriniz Cuma Nis. 06, 2007 12:46 pm | |
| ben bi teşekür edicem.... banner çok güzel olmuş.... bence siteyi zenginleştirmek için bişey ler yapılabilir... düşünüyorum aklıma gelince söylerim .. | |
|
| |
ALTINKIZ yeni geldim
| Konu: Geri: istek yorum ve önerileriniz Çarş. Nis. 11, 2007 9:55 am | |
| benim isteklerim bitmez -forumda bulunduğumuz süre içinde yazılan mesaj sayısını ve artışını görelim
-bulunduğumuz başlıktan veya konudan neyse işte anasayfaya yada ana başlığa dönebilelim
-bi forum saati olsa
-bide bi köşede kendimizi görebilsek avatar ve diğer ayarların yapıldığı şimdilik bu kadar teşekkürederim ilginize | |
|
| |
BU-CA Admin
| Konu: Geri: istek yorum ve önerileriniz Çarş. Nis. 11, 2007 10:08 am | |
| bu yazdıkların malesef bu sitede yok ama ne yazdıklarının hepsi yeni sitemizde mevcuttur... | |
|
| |
ALTINKIZ yeni geldim
| Konu: Geri: istek yorum ve önerileriniz Çarş. Nis. 11, 2007 11:44 pm | |
| yeni site misizde kaç tane var bundan benim üye olduğum üçüncü forum koloksiyon mu yapıyonuz nasıl yetişiyonuz hepsine hem benim niye ondan haberim yok nezamandır mevcut bak ben şimdiden yoruldum teşekkür ederim buarada cevap verdiğin için | |
|
| |
BU-CA Admin
| Konu: Geri: istek yorum ve önerileriniz Perş. Nis. 12, 2007 10:05 am | |
| yeni site açılış yerinde var burası kapanacak o yüzden yenisini açtık orası daa ii | |
|
| |
paye403 engellenmiştir....
| Konu: Geri: istek yorum ve önerileriniz C.tesi Nis. 14, 2007 8:04 am | |
| merhaba ben travian adında bir oyun oynuyorum. bir birlik açtım o oyunda ve ona forum hazırladım.
editboard sitesinden ayarladım forumu.
bu forumda hani rütbelendirme varya. onu yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum. lütfen enkısa zamanda yardım edin. | |
|
| |
| Konu: Geri: istek yorum ve önerileriniz C.tesi Nis. 14, 2007 11:37 am | |
| sevgili gencer abi sanırım buradaki sorunları sen okuyup hallediyorsun dikkate aldığınız için sana ve diğer adminlere teşekkürler | |
|
| |
karsuyu ACEMİ ÜYE
| Konu: Geri: istek yorum ve önerileriniz Ptsi Nis. 23, 2007 6:24 am | |
| VAKİT BULDUKÇA BURAYI TAKİP EDİYORUM BEN CANSEL ELÇİN HAYRANIYIM ÜYE OLDUĞUM HERYERE NOT BIRAKIYORUM LÜTFEN CANSEL ELÇİN CEVAP YAZSIN YOKSA BİZ KENDİ KENDİMİZE KONUŞUYORUZ BİZİ OKUDUĞUNU NASIL ANLAYACAĞIZ BENİM TEK İSTEĞİM BU SEVGİLER | |
|
| |
| Konu: Geri: istek yorum ve önerileriniz Ptsi Nis. 30, 2007 1:53 pm | |
| - karsuyu demiş ki:
- VAKİT BULDUKÇA BURAYI TAKİP EDİYORUM BEN CANSEL ELÇİN HAYRANIYIM ÜYE OLDUĞUM HERYERE NOT BIRAKIYORUM LÜTFEN CANSEL ELÇİN CEVAP YAZSIN YOKSA BİZ KENDİ KENDİMİZE KONUŞUYORUZ BİZİ OKUDUĞUNU NASIL ANLAYACAĞIZ BENİM TEK İSTEĞİM BU SEVGİLER
arkadaşım hoşgeldin öncelikle ama burası resmi site değil bu yüzden cansel elçinin buraya gelme olasılığı yok.biz burada cansel sevenleri buluşturduk.aslında cansel elçinin resmi sitesi vardı ama bazı sorunlar yüzünden kapatıldı.ama cansele www.cansel-elcin.com adresinden email atarak ulşabilir ve onunla ilgili bazı bilgileri alabilirsin teşekkürler pınar... | |
|
| |
| istek yorum ve önerileriniz | |
|